Solid fagmiljø sikrer effektiv bruk av CAD-verktøyene

Vi forhandler, supporterer og tilrettelegger SOLIDWORKS, både som frittstående, brukervennlig 3D CAD-verktøy og som integrert del av komplette produksjonsløsninger fra idé til ferdig produkt. Vårt mål er å bidra til de løsningene som sikrer optimal effekt for deg som bruker. Et tett fagmiljø med omfattende brukererfaring har den nødvendige kunnskapen til å veilede og sy sammen de mest hensiktsmessige pakkene, men også til å foreta programmeringstekniske tilpasninger og integrering mot blant annet ulike maskintekniske grensesnitt. Vårt hovedfokus er mekanisk industri, men vi har også bred erfaring innen generell produktutvikling.

Vår leveransemodell

Enkel integrering av CAD og CAM

Jærtek leverer et fulldekkende spekter av programvare innenfor CAD, CAM og dokumentasjon. Alle programmene snakker flytende sammen og vi har kompetansen som sikrer optimal kommunikasjon med mekanisk produksjonsutstyr.

Ønsker kontakt for mer informasjon eller tilbud

Endelig noe som virker!

CAD/Driveworks PRO: North Invent Norway AS

DriveWorks PRO er fantastisk, det stikker hull på en “verkebyll” når det gjelder å jobbe i 3D, ENDELIG får man noe som virker. Det er lett å komme i gang med og gjør jobben mer effektiv, sier Roger Norgård i North Invent Norway.

– Jærtek har total oversikt. De forstår hva vi er ute etter, er effektive og ydmyke. Med Jærtek som leverandør vet vi at vi har noen som er i stand til å ta prosjekter på strak arm, være med oss i prosessen og stiller med hjelp dersom man møter utfordringer.

Mer effektiv kalkulasjonsprosess

SW CAD, SW Electrical, Driveworks PRO: Bartec Technor As

Med DriveWorks PRO får vi en mer effektiv kalkulasjonsprosess av produktene våre og vi sparer tid i tilbudsprosessen. Jærtek leverer også gode kurs i fine lokaler – med kompetente kursholdere, sier Steinar Grøndal i Bartec Technor.

Oppdatert med Jærtek

CAM/CAD Edgecam og SOLIDWORKS: Unimek

Jærtek er up to date og flinke til å presentere det som dukker opp av ny teknologi. Vi benytter oss av Edgecam og SOLIDWORKS, og er godt fornøyde både med support og oppfølging. Jærtek leverer også gode og informative kurs dersom behovet dukker opp, sier Endre Refsnes i Unimek.

Jærtek, lokal leverandør av CAD-tjenester til Canrig Robotics AS

CAD/SOLIDWORKS: Canrig ROBOTICS

Canrig Robotics er en del av verdens største landriggselskap og benytter SOLIDWORKS fra Jærtek som et av sine hovedverktøy i arbeidet med å designe verdens første roboter til bruk på borerigger.

Hjelp når vi trenger den

Edgecam/SOLIDWORKS: K. Lerøy Metallindustri AS

Som underleverandør av finmekaniske komponenter til flere ulike bransjer har vi korte leveringstider og er helt avhengig av support dersom utfordringer skulle oppstå. Jærtek leverer hurtig og utmerket support slik at vi kjapt kommer videre og aldri står fast. Jærtek bidrar også til at våre programmerere og konstruktører har høy kompetanse gjennom kurs og opplæring i både EdgeCam og SOLIDWORKS.

Bestill vårt nyhetsbrev

autorisert forhandler av