Sertifisering

SolidWorks-sertifiseringer kan brukes som en referanse for å måle kunnskap om, og kompetanse med SOLIDWORKS-programvare. Eksamener vektlegger den grunnleggende kunnskapen som er nødvendig for at et foretak skal kunne dra full nytte av SOLIDWORKS.

CSWA

Som Certified SolidWorks Associate (CSWA) har du virkelig noe å skilte med i dagens harde arbeidsmarked. CSWA-sertifisering dokumenterer din SolidWorks®-ekspertise og beviser at du har den spisskompetansen arbeidsgivere er på utkikk etter og belønner.

CSWP

En Certified SolidWorks Professional er en som har bestått vår kunnskapseksamen for viderekommende. En CSWP har vist seg i stand til å utforme og analysere parametriske deler og bevegelige enheter ved hjelp av en rekke innfløkte funksjoner i SolidWorks.

CSWE

En Certified SolidWorks Expert (CSWE) er en person som viser evne til å bruke avanserte funksjoner til å løse kompliserte modelleringsutfordringer i SolidWorks. En CSWE har gode kunnskaper på alle områder i SolidWorks-programvaren. En CSWE er i stand til å løse nesten alle modelleringsproblemer de møter, og vedkommende vil vanligvis være den SolidWorks-brukeren som kollegene spør om råd.

CSWP-Sheet Metal

En bestått Certified SolidWorks Professional Sheet Metal-eksamen viser at man kan bruke tynnplateverktøyene i SolidWorks.

CSWP-Weldments

En bestått Certified SolidWorks Professional Weldments-eksamen viser at du har demonstrert dine evner til å bruke verktøyene for sveisede konstruksjoner i SolidWorks.

CSWP-Surfacing

SolidWorks-programvaren omfatter mange avanserte verktøy for flatemodellering. En Certified SolidWorks Professional Surfacing Specialist-eksamen måler hvorvidt man kan bruke disse verktøyene ved utforming av komplekse flater.

CSWP-Mold Tools

Under en Advanced Mold Tools-eksamen testes dine evner til å bruke formingsverktøyene i SolidWorks. Gode kunnskaper om bruk av formingsverktøyene i SolidWorks vil være til hjelp, slik at brukeren kan arbeide effektivt med en formingsdesign.

CSWSP-FEA

En Certified SolidWorks Simulation Professional-eksamen måler hvor godt man forstår Simulation-verktøyene i SolidWorks og simulering generelt.

All sertifiseringstesting foregår elektronisk. Prøveprosessen foregår slik:

Trinn 1: Gå til nettbutikken vår for å kjøpe eksamenen din.

Trinn 2: Når du er klar, tar du eksamenen på datamaskinen.

Trinn 3: Når du er ferdig, går du til kontoen din via SolidWorks Certification Center og skriver ut sertifikatene dine.

Bestill vårt nyhetsbrev

autorisert forhandler av