SOLIDWORKS – CAD UTEN GRENSER

SOLIDWORKS er grensesprengende innen innovasjon, design og virtuell virkelighet.

Vi leverer CAD-produkter fra SOLIDWORKS.

De er enkle å lære og bruke, og de fungerer sammen på en måte som hjelper deg å designe produkter på en bedre, raskere og mer kostnadseffektiv måte. Med SOLIDWORKS’ fokus på brukervennlighet kan flere ingeniører, designere og andre tekniske yrkesgrupper enklere enn noen gang tidligere benytte 3D i arbeidet med å realisere sitt designarbeid.

Ønsker kontakt for mer informasjon eller tilbud

Oppdatert med Jærtek

CAM/CAD Edgecam og SOLIDWORKS: Unimek

Jærtek er up to date og flinke til å presentere det som dukker opp av ny teknologi. Vi benytter oss av Edgecam og SOLIDWORKS, og er godt fornøyde både med support og oppfølging. Jærtek leverer også gode og informative kurs dersom behovet dukker opp, sier Endre Refsnes i Unimek.

Jærtek, lokal leverandør av CAD-tjenester til Canrig Robotics AS

CAD/SOLIDWORKS: Canrig ROBOTICS

Canrig Robotics er en del av verdens største landriggselskap og benytter SOLIDWORKS fra Jærtek som et av sine hovedverktøy i arbeidet med å designe verdens første roboter til bruk på borerigger.

Hjelp når vi trenger den

Edgecam/SOLIDWORKS: K. Lerøy Metallindustri AS

Som underleverandør av finmekaniske komponenter til flere ulike bransjer har vi korte leveringstider og er helt avhengig av support dersom utfordringer skulle oppstå. Jærtek leverer hurtig og utmerket support slik at vi kjapt kommer videre og aldri står fast. Jærtek bidrar også til at våre programmerere og konstruktører har høy kompetanse gjennom kurs og opplæring i både EdgeCam og SOLIDWORKS.

Nyheter

Q&A

juni 2018: SOLIDWORKS

Bestill vårt nyhetsbrev

autorisert forhandler av