Markedsledende 3D-CAD verktøy

SOLIDWORKS® 3D CAD-programvare dekker alle aspekter av produktutviklingsprosessen i form av en sømløs, integrert arbeidsflyt – designkontroll, teknisk kommunikasjon og databehandling. Designere og ingeniører kan enkelt utføre flere oppgaver, og dermed forkorte designsyklusen, øke produktiviteten og levere innovative produkter til markedet raskere enn noen gang.

Last ned produktbrosjyre

 

SOLIDWORKS Premium

SOLIDWORKS Premium er en omfattende 3D-designløsning som legger kraftfull simulering og designvalidering til funksjonene i SOLIDWORKS Professional, i tillegg til ECAD/MCAD-samarbeid, omvendt utvikling og avansert lednings- og rørbanefunksjon.

SOLIDWORKS Professional

SOLIDWORKS Professional bygger på funksjonene fra SOLIDWORKS Standard for å øke designproduktiviteten. Her finner du blant annet filstyringsverktøy, avansert fotorealistisk rendering, automatisert kostnadsberegning, eDrawings® Professional-samarbeidsfunksjoner, automatisert design- og tegningskontroll og et avansert komponent- og delebibliotek.

SOLIDWORKS Standard

Kom i gang raskt med SOLIDWORKS Standard og få tilgang til fordelene med denne kraftfulle 3D designløsningen for rask opprettelse av deler, sammensetninger og 2D-tegninger. Applikasjonsspesifikke verktøy for tynnplater, sveisede konstruksjoner, flatemodellering, formingsverktøy og støpeform gjør det enkelt å levere design i toppklasse.

Ønsker kontakt for mer informasjon eller tilbud

Bestill vårt nyhetsbrev

autorisert forhandler av