SOLIDWORKS composer

Med SOLIDWORKS Composer™ kan du enkelt skape nye bruksområder for eksisterende 3D-designdata, for raskere å opprette og oppdatere høykvalitetsgrafikk som er knyttet fullstendig til 3D-designen.

Hvorfor velge SOLIDWORKS Composer?

SOLIDWORKS Composer-programvaren effektiviserer oppretting av 2D- og 3D-grafikkinnhold for produktkommunikasjon og tekniske illustrasjoner.
Synkroniser teknisk kommunikasjon med designprosessen, slik at grafiske elementer automatisk oppdateres ved designendringer. Utvikle det du skal levere i form av teknisk kommunikasjon tidlig i prosessen, og hold leveringsfilene oppdatert i stedet for å måtte vente til produktet er fullført.

Vis frem produktet før produksjon med 2D- og 3D-illustrasjoner og interaktive animasjoner. Gjør teknisk kommunikasjon mer visuell og mer effektiv for både produksjons- og serviceteam, leverandører og kunder, uavhengig av språk og kultur, og bidra til å redusere oversettingsvolumet.

SOLIDWORKS Composer-brukere kan rutinemessig opprette teknisk dokumentasjon parallelt med produktutviklingen, noe som forenkler prosessen og får produktene raskere på markedet. Produksjonsingeniør Rob Schwartz ved ARENS Controls, LLC forteller at for et av produktene deres “Hadde vi instruksjonene klare før de første delene var kommet på kaia. Ikke bare slapp vi å vente på deler eller sammenstillinger, vi kunne sette sammen bedre innhold på en brøkdel av tiden.”

Last ned produktbrosjyre

Få mer informasjon om våre løsninger

SOLIDWORKS®-produkter er enkle å lære og bruke, og fungerer sammen for å hjelpe deg med å designe produkter bedre, raskere og mer kostnadseffektivt.

Fyll ut skjemaet for å få en av våre SOLIDWORKS-eksperter til å kontakte deg for å svare på spørsmålene dine og
diskutere eventuelle behov, inkludert:

  • Produktpriser
  • Lisensalternativer
  • Produktdemonstrasjon
  • Lokale arrangementer og opplæring
  • Abonnementer og vedlikehold