eDrawings

Inspiser 2D og 3D design med eDrawings. Verktøyet som gjør det mulig for alle å kommunisere og samarbeide ved hjelp av 3D-designdata for å minimere feil og akselerere tiden mot markedet.

Hvorfor velge eDrawing?

Samarbeid i en AR/VR- verden med eDrawings professional
Ta designgjennomgang og samarbeid til neste nivå med utvidet og virtuell virkelighet (AR/VR). Se designene dine i sammenheng med den virkelige verden for å vurdere påvirkningen av miljøet, og muliggjør eksepsjonell designkommunikasjon med eDrawings Professional.

Gratis designavhør med eDrawings viewer
For alle som trenger å se og spørre 3D-designdata. Enten du er involvert i kommersiell produksjon, innkjøp, en produsent eller en student, hjelper eDrawings Viewer deg å kommunisere, dele og samarbeide med 3D-data med høy kvalitet med en lett delbar lettvektsfil i sin egen fremviser.

Kommuniser i et multiCAD- selskap ved hjelp av eDrawings publisher
For bedrifter som trenger å dele designdata i et multiCAD-miljø. Med eDrawings Publisher kan designteam publisere eDrawings-filer fra mange innfødte CAD-systemer, noe som muliggjør enkelt samarbeid innenfor deres forsyningskjede.

Få mer informasjon om våre løsninger

SOLIDWORKS®-produkter er enkle å lære og bruke, og fungerer sammen for å hjelpe deg med å designe produkter bedre, raskere og mer kostnadseffektivt.

Fyll ut skjemaet for å få en av våre SOLIDWORKS-eksperter til å kontakte deg for å svare på spørsmålene dine og
diskutere eventuelle behov, inkludert:

  • Produktpriser
  • Lisensalternativer
  • Produktdemonstrasjon
  • Lokale arrangementer og opplæring
  • Abonnementer og vedlikehold