SOLIDWORKS Inspection
Reduser tiden som trengs for å lage inspeksjonsdokumentasjon, og bidrar til å eliminere inndatafeil, forbedre kvaliteten og redusere "time to market".

Automatiser inspeksjonsdokumentasjonen

SOLIDWORKS® Inspection-tillegget automatiserer ballongføringen av tekniske tegninger og 3D-filer med produkt- og produksjonsinformasjon (PMI). SOLIDWORKS Inspection minimerer tiden som trengs for å registrere inspeksjonsmålinger, og effektiviserer opprettelsen av inspeksjonsrapporter i henhold til industristandard.

Med SOLIDWORKS® Inspection effektiviserer du opprettingen av inspeksjonsdokumenter gjennom bruk av eksisterende 2D-data, uansett om filene er i SOLIDWORKS-, PDF- eller TIFF-format.

SOLIDWORKS Inspection-programvare automatiserer oppretting av inspeksjonstegninger med forklaringsbobler og inspeksjonsark for førsteartikkelinspeksjon (FAI, First Article Inspection) og inspeksjoner underveis i prosessen. Spar tid og praktisk talt eliminer feil ved å effektivisere denne gjentakende, manuelle prosessen.

Opprett raskt inspeksjonsrapporter og tekniske tegninger med forklaringsbobler ved hjelp av frittstående SOLIDWORKS Inspection eller tilleggsmodulen for SOLIDWORKS Inspection.

Legg automatisk til forklaringsbobler med inspeksjonsdimensjoner angitt av designeren eller mekanikkingeniøren
Finn raskt endringer ved å sammenligne revisjoner med originaltegningene.

Eksporter ferdige tegninger med forklaringsbobler som PDF og inspeksjonsark til Microsoft® Excel®-regneark ved hjelp av standardmaler som AS9102- eller PPAP-skjemaer.


Jeg vil vite mer om SOLIDWORKS:

CAD