SOLIDWORKS inspection

Reduserer tiden som trengs for å lage inspeksjonsdokumentasjon, bidrar til å eliminere inndatafeil, forbedrer kvaliteten og reduserer «time to marked».

Hvorfor velge Solidworks inspections?

Automatiser inspeksjonsdokumentasjonen

SOLIDWORKS® Inspection-tillegget automatiserer ballongføringen av tekniske tegninger og 3D-filer med produkt- og produksjonsinformasjon (PMI). SOLIDWORKS Inspection minimerer tiden som trengs for å registrere inspeksjonsmålinger, og effektiviserer opprettelsen av inspeksjonsrapporter i henhold til industristandard.

SOLIDWORKS Inspection-programvare automatiserer oppretting av inspeksjonstegninger med forklaringsbobler og inspeksjonsark for førsteartikkelinspeksjon (FAI, First Article Inspection) og inspeksjoner underveis i prosessen. Spar tid og praktisk talt eliminer feil ved å effektivisere denne gjentakende, manuelle prosessen.

Opprett raskt inspeksjonsrapporter og tekniske tegninger med forklaringsbobler ved hjelp av frittstående SOLIDWORKS Inspection eller tilleggsmodulen for SOLIDWORKS Inspection.

Legg automatisk til forklaringsbobler med inspeksjonsdimensjoner angitt av designeren eller mekanikkingeniøren
Finn raskt endringer ved å sammenligne revisjoner med originaltegningene.

Eksporter ferdige tegninger med forklaringsbobler som PDF og inspeksjonsark til Microsoft® Excel®-regneark ved hjelp av standardmaler som AS9102- eller PPAP-skjemaer.

Med SOLIDWORKS® Inspection effektiviserer du opprettingen av inspeksjonsdokumenter gjennom bruk av eksisterende 2D-data, uansett om filene er i SOLIDWORKS-, PDF- eller TIFF-format.

Få mer informasjon om våre løsninger

SOLIDWORKS®-produkter er enkle å lære og bruke, og fungerer sammen for å hjelpe deg med å designe produkter bedre, raskere og mer kostnadseffektivt.

Fyll ut skjemaet for å få en av våre SOLIDWORKS-eksperter til å kontakte deg for å svare på spørsmålene dine og
diskutere eventuelle behov, inkludert:

  • Produktpriser
  • Lisensalternativer
  • Produktdemonstrasjon
  • Lokale arrangementer og opplæring
  • Abonnementer og vedlikehold