}

SOLIDWORKS PDM

SOLIDWORKS® Product Data Management (PDM)-løsninger hjelper deg med å få designdataene dine under kontroll og forbedre måten teamene dine administrerer og samarbeider om produktutvikling på.

Hvorfor velge SOLIDWORKS PDM?

PDM forenkler filhåndtering, administrasjon og kvalitetssikring. Jærteks PDM-system hjelper å strukturere og holde kontroll på store prosjekter, bedre revisjonskontroll, enklere gjenfinning og kobling mot ERP-systemer.
Inntil 70 % av konstruktørens tid går med til filhåndtering og administrasjon. Ved å sette opp en skikkelig PDM-løsning kan dette langt på vei elimineres.

Jærteks første system som vi kunne tilby kundene allerede i 1986, var et PDM-system. Vårt nåværende brukervennlige SQL-baserte system har vi benyttet siden 2011, og har blant annet utviklet løsninger for integrering mot vårt Kompetanse og OpplæringsSystem (KOS).

Å sette opp en god PDM-løsning krever mye bistand, men det gir store gevinster. Jærtek har omfattende erfaring fra oppretting og tilrettelegging av PDM-systemer, det sikrer den mest effektive og lønnsomme veien til et godt resultat.

Administrer datafilene og dokumentasjonen for å maksimere produktiviteten og forbedre produktkvaliteten. SOLIDWORKS PDM gjør det mulig for teamene dine å trygt lagre og indeksere designdata for rask gjenfinning, eliminere bekymringer over versjonskontroll og tap av data, og samarbeide om design på flere steder.

Få mer informasjon om våre løsninger

SOLIDWORKS®-produkter er enkle å lære og bruke, og fungerer sammen for å hjelpe deg med å designe produkter bedre, raskere og mer kostnadseffektivt.

Fyll ut skjemaet for å få en av våre SOLIDWORKS-eksperter til å kontakte deg for å svare på spørsmålene dine og
diskutere eventuelle behov, inkludert:

  • Produktpriser
  • Lisensalternativer
  • Produktdemonstrasjon
  • Lokale arrangementer og opplæring
  • Abonnementer og vedlikehold