Pakker for SOLIDWORKS Simulation

SOLIDWORKS tilbyr en omfattende pakke med simuleringsløsninger slik at du kan skape virtuelle virkelighetsmiljøer der du kan teste produktdesignene dine. Du kan teste mot en rekke parametere under designprosessen (for eksempel holdbarhet, statisk og dynamisk respons, sammenstillingens bevegelse, varmeoverføring, væskedynamikk og sprøytestøping) for å vurdere designytelsen og forbedre kvaliteten og sikkerheten.

Last ned produktbrosjyre

SOLIDWORKS Simulation Premium

SOLIDWORKS Simulation Premium-programvaren inneholder komplette simuleringsfunksjoner for å sikre styrken til produktet. Den går lenger enn kjernesimulering og utvider det virtuelle testmiljøet for produktholdbarhet og naturlige frekvenser, varmeoverføring og knekkanalyse, og trykkanalyse og sammensatt belastning. Den inneholder også verktøy for simulering av ikke-lineære beregninger , samt dynamisk respons og dynamisk belastning.

Last ned produktbrosjyre

SOLIDWORKS Flow Simulation

SOLIDWORKS Flow Simulation forenkler matematisk væskedynamikk for rask og enkel simulering av væskeflyt, varmeoverføring og væskekrefter som er kritiske for produktets design

SOLIDWORKS Plastics

For selskaper som designer plastdeler eller sprøytestøp, vil SOLIDWORKS Plastics simuleringsprogramvaren hjelpe brukerne med å forutse og å unngå produksjonsdefekter i de tidligste stadiene av del- og støpdesignen. Dette eliminerer kostbar omarbeiding av støp, forbedrer kvaliteten på delene og reduserer leveringstiden.

Ønsker kontakt for mer informasjon eller tilbud

Bestill vårt nyhetsbrev

autorisert forhandler av