}

Få mer ut av treprosjektene dine – Total integrert med Solidworks!
Lett å bruke og veldig intuitivt, med SOLIDWORKS®-plattformen få du et dynamisk og interaktivt miljø som fasiliterer for samarbeid med en parametrisk 3D CAD software.
Dette ingeniørverktøyet som brukes flerfoldige firma verden rundt, tillater deg til å gå dypere inn i dine prosjekt ved å tilby komplimentære funksjoner til SWOOD sine egenskaper.

SWOOD
Design

Kontroll og samarbeid

Den nåværende SWOOD-versjonen er alltid bakoverkompatibel med de to foregående versjonene av SOLIDWORKS, slik at du enkelt kan samarbeide med andre.

I tillegg inkluderer SWOOD en SOLIDWORKS PDM-integrasjon slik at du kan integrere SWOOD i din nåværende prosess og sikre revisjon og endringsstyring for prosjektet ditt.

Markedsføring av innhold

Ettersom SWOOD fungerer uten å trenge noe annet enn SOLIDWORKS, kan du dra nytte av de eksisterende tilleggsverktøyene som følger med SOLIDWORKS Professional og Premium.

Inkludert her er SOLIDWORKS Visualize for å generere realistiske bilder og animasjoner for salg og markedsføring.

Montering og brukerhåndbok

Lag brukerhåndbøker og monteringsinstruksjoner for treproduktene dine med SWOOD -dokumentasjonsverktøy.

Sørg for at produktene dine ikke bare er produsert riktig, men også montert og brukt riktig av sluttbrukere og kunder med rapportene og dokumentasjonen generert av SWOOD.

CAM

SWOOD CAM (CNC) tilbyr bearbeiding- og produksjonsverktøy for alle dine treprosjekter.

  • CNC Maskinkontroll for 3 til 5 akser kontinuerlig.
  • CNC-programgenerering: Grensesnitt (woodWOP, BSolid, Maestro, Xilog, ImaWOP, BiesseWorks, TPA, NC-Hops …).
  • Post-prosessorkontroll: (Homag, Biesse, SCM, IMA, Holzer, Felder, Masterwood, Maka …)
  • Dedikert bibliotek for trebearbeidingsverktøy: Borekloss, aggregater, horisontal spindel, kantbåndsaggregater.
  • Trajektoriesimulering med fjerning av materiale.
  • Automatiske og detaljerte produksjonsdata: Kapplister, programlister, verktøylister og etiketter.
  • Automatisk Nesting, materialoptimalisering og rapportering.
Start video

SWOOD Design

SWOOD Design

lar deg raskt og enkelt lage skap og treprodukter i SOLIDWORKS 3D -miljøet ved å bruke de parametriske kjernefunksjonene.

Et komplett dra-og-slipp maskinvarebibliotek er inkludert koblinger, beslag, materialer, kuttlister, stykklister og tilpasset rapportering.

Start video

Nesting

SWOOD Nesting er en tilleggsmodul for SWOOD. Den lar deg nøyaktig «Neste» prosjektdelene dine på trepaneler for produksjon. Takket være nesteteknologien blir trepanelene dine optimalisert og materialavfall reduseres. Du har og mulighet til å automatisere hele arbeidsflyten.
Start video

Tømmerkonstruksjon

SWOOD BW (Beam & Wall) er programvare dedikert til tømmer og rammekonstruksjon. Takket være 3D parametriske designmuligheter, lar SWOOD BW deg designe rammen din og produsere nødvendig byggedokumentasjon.
Start video

Center

SWOOD Center Service er en konfigurator som muliggjør produksjonsautomatisering i stor skala og kan kobles til en av bedriftens databaser (ERP eller MES).
Start video

Hold deg oppdatert

Har du siste versjon av SWOOD? Dersom du er usikker eller svaret er nei vil jeg anbefale deg å ta kontakt med oss via skjemaet under så finner vi ut av det eller hjelper deg å oppdatere.

I PDF skjemaet kan du se hva som følger med siste oppdatering.

Referanser

Vi bruker SWOOD Design, CAM og Nesting i produksjonen vår. Den komplette arbeidsflyten er sterkt integrert i vår PDM-løsning. Dette gir oss mange fordeler. Arbeidsflyten i SWOOD er veldig intuitiv og effektiv.

Alt arbeidet vi har gjort tidligere, kan gjenbrukes med bare små modifikasjoner. Når vi starter nye prosjekter, har vi alltid en base- eller masterfil å starte fra. Alle de digitale brikkene, fra design til det ferdige produktet, er koblet til som en «kjede» som aldri brytes. Alt dette gir oss en produksjonsprosess med høyere kvalitet med større hastighet og god sporbarhet.

SWOOD er en programvare som er veldig enkel å bruke. Støtten fra EFICAD er veldig god, og hvis du har en utfordring eller en forespørsel om forbedring, er det alltid noen i den andre enden som lytter.

Joakim Jeremiassen
CAD/CAM Manager

Få mer informasjon og prøv en demo!

Personvernerklæring(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Eficad SWOOD - Gi meg tilbud

"(Felt kreves)" indicates required fields

Navn(Felt kreves)
Samtykke(Felt kreves)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Med prosessspesifikke verktøy har det aldri vært enklere å fullføre dine trebearbeidingsprosjekter med parametriske modeller og produksjonstegninger.

SWOOD inkluderer blant annet:

Panelhåndtering:
Laminat, fiberretning, informasjon om materialproduksjon.

Kantbånd:
Designfunksjon for velformede kantbånd til panelets kanter.

Connectors:
Innsetting av parametriske beslag mellom panelene.

Bibliotek:
Dra og slipp innsetting av objekter og tilhørende bearbeiding i kubisk sammenheng, inkluderer skuffer, dører, hyller og skillevegger.

Utvinning av produksjonsdata:
Kuttliste, maskinvareliste, panelliste, kostnad etc.