Optimalisering og simulering av produksjonsprosesser sparer mye tid og penger

CAM, produksjonsteknologi eller dataassistert produksjon (DAP), gjør det mulig å utvikle og teste produksjonsprosesser virtuelt. Det gir store tids- og kostnadsbesparelser allerede før den første komponenten er fysisk produsert. Vårt produktspekter dekker hele produksjonprosessen gjennom programmene Edgecam, WinTool, VERICUT og CIMCO. Dette er markedsledende programmer som snakker effektivt og smertefritt sammen.

Jærteks lange og brede erfaring fra mekanisk industri og vårt omfattende nordiske kompetansenettverk, sikrer optimale løsninger med tanke på programvare, implementering, integrering mot ulike produksjonsmaskiner, opplæring og oppfølging.

Våre CAD– og PDM-programmer lar seg enkelt integrere med CAM-løsningene. Også HR-løsningen KOS vil kunne benytte data fra PDM-systemet til synliggjøring av kompetanse og sertifiseringer.

Vår leveransemodell

Ønsker kontakt for mer informasjon eller tilbud

Oppdatert med Jærtek

CAM/CAD Edgecam og SOLIDWORKS: Unimek

Jærtek er up to date og flinke til å presentere det som dukker opp av ny teknologi. Vi benytter oss av Edgecam og SOLIDWORKS, og er godt fornøyde både med support og oppfølging. Jærtek leverer også gode og informative kurs dersom behovet dukker opp, sier Endre Refsnes i Unimek.

WinTool gir full oversikt over maskineringsverktøyene

CAM/WinTool: Norse Oilfield Services

Norse benytter WinTool fra Jærtek for å registrere og gjenskape verktøykombinasjoner. Med mellom 2 og 3000 unike verktøykomponenter er det nok å holde styr på.

Kombinerer WinTool og VERICUT

CAM/VERICUT/WinTool: Norse Oilfield Services

Verktøypakker som settes sammen i WinTool kan testkjøres virtuelt i VERICUT. Det reduserer muligheter for feil og sikrer at riktige verktøy er tilgjengelig ved produksjonsstart. Dette reduserer også den kostbare innkjøringstiden betydelig, og eventuelle feil i produksjonsgrunnlaget blir avdekket virtuelt for å unngå maskinstopp.

WinTool og VERICUT kan selvsagt kombineres med Edgecam eller andre CAM-programmer.

Anbefaler Jærtek

CAM/Edgecam: STM Maskinering

Jærtek leverer på et høyt nivå, de er faglig dyktige, gir god support, rask respons og har imøtekommende og hyggelige ansatte. Programmeringspakken vi benytter nå har aldri vært bedre og er helt i toppen. Kan anbefale de til hvem som helst, når som helst.

God oppfølging

CAM/Edgecam: Promet AS

Vi har mange års erfaring med Jærtek som leverandør av Edgecam. Jærtek leverer support innen få minutter, og vi er veldig fornøyd med oppfølgingen vi får.

Optimaliserer produksjonen

CAM/Edgecam: Bergen Engines AS

Bergen Engines AS er avhengig av å henge med på den teknologiske utviklingen og få individuelle tilpasninger av programvare. Vi er svært fornøyd med Jærtek og deres rolle i dette arbeidet som bidrar til at vi kan optimalisere vår produksjon.

Ingenting er for lite, ingenting for stort

CAM/Edgecam, CAD/SOLIDWORSK

I tett samarbeid med kunden har Jærtek gjort det mulig å produsere et pumpesystem som opprettholder blodgjennomstrømningen til vitale organer ved hjertesvikt. Pumpehuset er 8 mm i diameter og føres inn i hjertet med kateter via blodårene i lysken. I dag gjøres dette med åpen kirurgi.

Store dimensjoner for Bergen Engines

CAM/Edgecam

Jærtek har samarbeidet med Bergen Engines for å klargjøre en maskin som skal produsere motorblokker på inntil 10 meters lengde.

Bestill vårt nyhetsbrev

autorisert forhandler av