Jærtek er eneforhandler av Edgecam i Norge og har tett samarbeid med Edgecams forhandlerapparat i Skandinavia.

Dette er kanskje nordens sterkeste fagmiljø innenfor CAM, med mer enn femti spesialister.
Edgecam jobber direkte på CAD-modellen
Dette gjør at informasjon som allerede er tilgjengelig i modellen, blir gjenbrukt videre i CAM-prosessen.

Dette resulterer i en mer effektiv og sikker programmeringsprosess og reduserer mulige feilkilder mellom CAD og CAM. Verktøybanene i Edgecam er dynamisk assosiative til CAD-modellen, som gjør at de dynamisk oppdaterer seg om CAD-modellen får ny revisjon.
Effektive verktøybaner, med minimal verktøyslitasje, gir stort inntjeningspotensiale.
Edgecam Waveform er markedsledende på denne typen verktøybaner, både på dreiing og fresing. Erfaringer viser en reduksjon på over 300 prosent og en standtid på verktøy som øker opptil fire ganger. En halvering av verktøybehov er også en positiv gevinst ved bruk av denne typen teknologi.
Previous
Next

EDGECAM Mill / Turn

Mill/Turn Simulation tilbyr en fullstendig kinematisk simuleringspakke.EDGECAM Turning

Turning gir avanserte grove og avsluttende dreiesykluser, sammen med støtte for vending, drilling og boring i enten hermetisk syklus eller langhåndsformat.

EDGECAM Milling

EDGECAM gir funksjonalitet for å generere effektive verktøybaner fra trådramme og solid geometri på en rekke maskinverktøykonfigurasjoner, alt fra 2,5-akse til komplekse 3 til 5 akse fresemaskiner.
Simulering sparer tid og penger
Verifisering og simulering ved bruk av maskinmodell av den faktiske maskinen, reduserer feil før disse oppstår i produksjonen.

En vil også kunne avdekke kollisjoner i maskinen og kontrollere at en holder seg innenfor maskinens fysiske begrensninger.

Edgecam har, som standard, støtte for 5-akser som kan kjøres samtidig i fresing og dreiing. I tillegg til dette kan vi sette inn en ekstra co-lineær Z-akse for fresemaskiner. For B-akse dreiemaskiner støttes 5 akser pluss to nedre revolvere og en ekstra øvre revolver, sub-spindel, bakdokke og brille.
Previous
Next

EDGECAM Waveform

Waveform opprettholder en konstant sponbelastning for høyhastighets maskinering

EDGECAM Wire EDM

EDGECAM Wire EDM gir fleksibilitet og trygghet til å produsere 2- og 4-aksedeler nøyaktig og effektivt.

EDGECAM WORKXPLORE

EDGECAM WORKXPLORE er det ideelle verktøyet for direkte visning og evaluering av 3D CAD-filer uten behov for det originale CAD-programmet.
EDGECAM DESIGNER
EDGECAM Designer fyller gapet mellom CAD og CAM. Fra armaturdesign til delreparasjon og modifikasjon

Designer støtter import av DXF- og DWG-filer slik at brukeren kan transformere eksisterende 2D-data til en 3D-modell ved ganske enkelt å gjenbruke de importerte profilene fra de opprinnelige dataene. Importerte data oppretter automatisk skisseprofilområder, noe som gjør transformasjonen fra 2D til 3D enklere enn noensinne.
Previous
Next

EDGECAM Feature Based Manufacturing

Feature Based Manufacturing er aktivert i EDGECAM Solid Machinist for å hente inn 3D modeller og til funksjonsgjenkjenning, og i EDGECAM Strategy Manager for bruk av velprøvde produksjonsprosesser på CAD-funksjonene.

EDGECAM m&h Probing Systems

EDGECAM støtter m&h berøringssonder. Brukere kan måle arbeidsstykker og simulere sondebevegelsene med seks individuelle målesykluser. Hver syklus har blitt forbedret med åtte nye funksjoner, noe som gir et bredere utvalg av inspeksjonsdata.

Jeg ønsker å bli kontaktet om EDGECAM / DESIGNER:

Torbjørn Refsnes
Senior Consultant
CAM

Kontakt meg via:
E-post eller Mobil:
+47 488 93 031

Trond Svardal
Kundeutvikler / Key Account Manager
CAD/CAM

Kontakt meg via:
E-post eller Mobil:
+47 924 46 765

Stian Undheim
Kundeutvikler / Key Account Manager CAD/CAM

Kontakt meg via:
E-post eller Mobil:
+47 941 99 743