Digitalisering av design og produksjon av møbler og treprodukter gir betydelige tidsbesparelser

publisert: 01. februar 2021 - tema:: SWOOD

SWOOD skaper en lite tre-revolusjon. Møbler og andre treprodukter har fått en digital assistent som reduserer produksjonstiden betydelig. Også designerne finnere god støtte og forenkling av arbeidet gjennom SWOOD. Flere som har tatt SWOOD i bruk har erfart at design og produksjonstiden reduseres med så mye som 50 %. Men, nok reklame.

Jærtek er en av Norges ledende leverandører av dataassistert konstruksjon og produksjon. Gjennom mange, mange år har industrien fått god hjelp til å digitalisere konstruksjons- og produksjonsarbeidet. At vi nå har forelsket oss en smule i SWOOD, er fordi det gir oss enda flere spennende bedrifter som vi kan hjelpe på veien inn i en mer digital og framtidsrettet hverdag.

SWOOD finnes i tre (selvsagt) versjoner. Design, CAM og Nesting. Design, eller CAD som vi ofte kaller det, er selve idé- og konstruksjonsarbeidet. Det foregår tredimensjonalt med en rekke avanserte og tidsbesparende funksjoner. CAM-modulen genererer program for styrte maskiner direkte fra modellene i SOLIDWORKS. Nesting er rutiner for maksimal utnyttelse av emne/materiale og kan redusere svinn betydelig. Nå finnes det også en B&W-modul (Beam & Wall) i SWOOD for trekonstruksjoner med bjelkelag.

For alle som designer og produserer møbler, baderomsinnredninger, kjøkken, kontorinnredninger, garderober, dører, trapper, vinduer, butikkdekor og det meste som kan formes i tre, bit deg merke i SWOOD.

Ønsker du å vite mer? https://jaertek.no/kontakt/

Bestill vårt nyhetsbrev

autorisert forhandler av