SOLIDWORKS PDM
SOLIDWORKS® Product Data Management (PDM)-løsninger hjelper deg med å få designdataene dine under kontroll og forbedre måten teamene dine administrerer og samarbeider om produktutvikling på.

Hvorfor velge SOLIDWORKS PDM?

Administrer datafilene og dokumentasjonen for å maksimere produktiviteten og forbedre produktkvaliteten. SOLIDWORKS PDM gjør det mulig for teamene dine å trygt lagre og indeksere designdata for rask gjenfinning, eliminere bekymringer over versjonskontroll og tap av data, og samarbeide om design på flere steder.

PDM forenkler filhåndtering, administrasjon og kvalitetssikring. Jærteks PDM-system hjelper å strukturere og holde kontroll på store prosjekter, bedre revisjonskontroll, enklere gjenfinning og kobling mot ERP-systemer.
Inntil 70 % av konstruktørens tid går med til filhåndtering og administrasjon. Ved å sette opp en skikkelig PDM-løsning kan dette langt på vei elimineres.

Jærteks første system som vi kunne tilby kundene allerede i 1986, var et PDM-system. Vårt nåværende brukervennlige SQL-baserte system har vi benyttet siden 2011, og har blant annet utviklet løsninger for integrering mot vårt Kompetanse og OpplæringsSystem (KOS).

Å sette opp en god PDM-løsning krever mye bistand, men det gir store gevinster. Jærtek har omfattende erfaring fra oppretting og tilrettelegging av PDM-systemer, det sikrer den mest effektive og lønnsomme veien til et godt resultat.

Jeg vil ha mer informasjon: