Jærtek, lokal leverandør av CAD-tjenester til Canrig Robotics AS

CAD/SOLIDWORKS: Canrig ROBOTICS

Canrig Robotics er en del av verdens største landriggselskap og benytter SOLIDWORKS fra Jærtek som et av sine hovedverktøy i arbeidet med å designe verdens første roboter til bruk på borerigger.

WinTool gir full oversikt over maskineringsverktøyene

CAM/WinTool: Norse Oilfield Services

Norse benytter WinTool fra Jærtek for å registrere og gjenskape verktøykombinasjoner. Med mellom 2 og 3000 unike verktøykomponenter er det nok å holde styr på.

Kombinerer WinTool og VERICUT

CAM/VERICUT/WinTool: Norse Oilfield Services

Verktøypakker som settes sammen i WinTool kan testkjøres virtuelt i VERICUT. Det reduserer muligheter for feil og sikrer at riktige verktøy er tilgjengelig ved produksjonsstart. Dette reduserer også den kostbare innkjøringstiden betydelig, og eventuelle feil i produksjonsgrunnlaget blir avdekket virtuelt for å unngå maskinstopp.

WinTool og VERICUT kan selvsagt kombineres med Edgecam eller andre CAM-programmer.

Effektivt system for kompetanse og opplæring

HR: Norse Oilfield Services

Norse benytter KOS, Kompetanse og Opplæringssystem, fra Jærtek. Programmet gir mulighet for full oversikt over kompetansen i bedriften og kan brukes til å kartlegge kompetansebehov.
Aslaug Herrem, salgs- og administrasjonsleder i Norse Oilfield Services, er godt fornøyd med systemet og vil bruke det enda mer framover.

Hjelp når vi trenger den

Edgecam/SOLIDWORKS: K. Lerøy Metallindustri AS

Som underleverandør av finmekaniske komponenter til flere ulike bransjer har vi korte leveringstider og er helt avhengig av support dersom utfordringer skulle oppstå. Jærtek leverer hurtig og utmerket support slik at vi kjapt kommer videre og aldri står fast. Jærtek bidrar også til at våre programmerere og konstruktører har høy kompetanse gjennom kurs og opplæring i både EdgeCam og SOLIDWORKS.

Anbefaler Jærtek

CAM/Edgecam: STM Maskinering

Jærtek leverer på et høyt nivå, de er faglig dyktige, gir god support, rask respons og har imøtekommende og hyggelige ansatte. Programmeringspakken vi benytter nå har aldri vært bedre og er helt i toppen. Kan anbefale de til hvem som helst, når som helst.

God oppfølging

CAM/Edgecam: Promet AS

Vi har mange års erfaring med Jærtek som leverandør av Edgecam. Jærtek leverer support innen få minutter, og vi er veldig fornøyd med oppfølgingen vi får.

Optimaliserer produksjonen

CAM/Edgecam: Bergen Engines AS

Bergen Engines AS er avhengig av å henge med på den teknologiske utviklingen og få individuelle tilpasninger av programvare. Vi er svært fornøyd med Jærtek og deres rolle i dette arbeidet som bidrar til at vi kan optimalisere vår produksjon.

Ingenting er for lite, ingenting for stort

CAM/Edgecam

I tett samarbeid med kunden har Jærtek gjort det mulig å produsere et pumpesystem som opprettholder blodgjennomstrømningen til vitale organer ved hjertesvikt. Pumpehuset er 8 mm i diameter og føres inn i hjertet med kateter via blodårene i lysken. I dag gjøres dette med åpen kirurgi.

Store dimensjoner for Bergen Engines

CAM/Edgecam

Jærtek har samarbeidet med Bergen Engines for å klargjøre en maskin som skal produsere motorblokker på inntil 10 meters lengde.

autorisert forhandler av