Annonse for Solidworks Ultimate Business Accelerator

Skap bærekraftig innovasjon med Ultimate Business Accelerator
- Tilbudet varer til 24. desember!

SOLIDWORKS Ultimate Business Accelerator er designet for å møte dine spesifikke forretningsbehov, og tilbyr et bredt spekter av løsninger for å møte dine utfordringer. Du kan velge blant design- og utviklingsverktøy på skrivebordet, rene skybaserte verktøy eller en hybridløsning som lar deg bruke SOLIDWORKS på skrivebordet og koble det til 3DEXPERIENCE®-plattformen, slik at du kan samarbeide med alle interessenter, uansett hvor du er og hvilken enhet du bruker. Vi har det du trenger, uansett hvilke behov du har!

Single source of truth (SSOT)

COVID19-pandemien har tydelig vist at for å ligge i forkant av konkurrentene og støtte akselerert innovasjon, må bedrifter gjennomgå omstrukturering for å realisere full digital kontinuitet fra design til produksjon.

Fjernarbeidsforhold har blitt normen for så mange bedrifter som leter etter bedre og tryggere måter å samarbeide med alle interessenter på. Og ingen steder er dette viktigere enn i produktutvikling. Tross alt, uten evnen til å iterere, samarbeide og dele tilbakemeldinger på ideer, kan ekte samarbeidsdesign ikke skje. Mer samarbeid fører til svært optimaliserte design, som er målet for alle produktutviklere.

I 2021 er det en veldig sterk etterspørsel etter plattformer som bygger inn sømløst og smidig samarbeid mellom team uavhengig av plassering eller IT-infrastruktur. Når alle jobber i samme sanntidsmiljø, er samarbeid intuitivt, noe som letter utveksling av ideer, forbedrer koordinering, sikrer sporbarhet og ansvarlighet og fremmer mer innovasjon.

SOLIDWORKS® er en del av hjertet i organisasjonen din.

Siden bare du vet hva som er best for din virksomhet, introduserer vi SOLIDWORKS® Ultimate Business Accelerator – der du kan velge et tilpasset sett med design- og samarbeidsverktøy som er unike for din bedrift.

Virtuell testing

Ønsker du å utvide mulighetene dine for virtuelle tester og muliggjøre bærekraftig innovasjon med toppmoderne, verdensledende simuleringsteknologi, og redusere tiden til markedet? Fra strukturell analyse og beregningsbasert væskedynamikk til sprøytestøpingssimulering og avanserte, sky-aktiverte funksjoner drevet av Abaqus, SOLIDWORKS® og 3DEXPERIENCE® Works Simulation gir integrerte analyseverktøy for enhver designer, ingeniør og analytiker.

Ikke gå glipp av introduksjonstilbudet - be om mer informasjon i dag for å:

– Gi organisasjonen verktøyene den trenger for å realisere det digitale potensialet fra design til produksjon

– Introdusere en plattform for å integrere sømløst og smidig samarbeid mellom teamene, uansett hvor de finner seg eller hvordan IT-infrastrukturen er og sørge for at teamet har tilgang til den samme informasjonen, slik at det blir fleksibelt og i stand til å takle problemer

– Utvide den virtuelle testkapasiteten og legge til rette for bærekraftig innovasjon med toppmoderne, verdensledende simuleringsteknologi

– Dra nytte av vår rimelige og fleksible abonnementsmodell for å fremskynde produktutviklingen

Alt dette hjelper deg med å nå målene dine raskere og bli en ledende aktør innen bærekraftig forretningsdrift!

Legal Terms and Conditions: Offer valid from November 15th to December 24th 2021 in UK & Ireland, Nordic, Baltics & Benelux countries. Offer expires December 24th 2021 at 23:59 EET and cannot be combined with any other discount or offer. Only newly acquired licenses ordered after 12:00 (noon) CET November 15th 2021 are eligible. Educational and research licenses do not qualify for this offer. Subscription service must be purchased for one year at full-price. Other restrictions may apply. Contact your local participating SOLIDWORKS reseller for more information.

Vil du vite mer om tilbudet?

Legg igjen din kontaktinfo under, så tar jeg kontakt!

Navn
Samtykke(Felt kreves)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
GunnarLaland

Ta kontakt med Gunnar for en hyggelig prat om skyløsningen 3DExperience, og hvordan den kan forvandle din bedrift.

Gunnar Laland
Sales Manager
CAD/CAM

Kontakt meg via:
E-post

Mobil:
+47 936 37 546

Bestill vårt nyhetsbrev

autorisert forhandler av